Koffiemachine zakelijk

Wanneer u op zoek bent naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik dan bent u bij Ayrton coffee aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan professionele koffiemachines waarmee de heerlijkste warme dranken kunt aanbieden aan uw personeel, maar ook aan uw klanten. U kunt hierbij denken aan een simpele kop koffie of thee, maar ook aan verschillende specials zoals cappuccino, latte macchiato en espresso. Er is voor iedereen wel een keuze beschikbaar. De koffiemachines die beschikbaar zijn zorgen ervoor dat elke koffie van uitmuntende en overheerlijke kwaliteit is. Zo biedt u uw medewerkers en klanten net even dat beetje extra service als het gaat om een kop koffie. Een eerste indruk bij een klant is immers al het halve werk. Met de koffiemachines zakelijk wordt er gebruik gemaakt van verse bonen die u tevens bij ons kunt verkrijgen. De koffiemachines zijn dan ook getest en geselecteerd op de mate van bedienen: deze moet namelijk simpel en overzichtelijk zijn, maar ook op de smaak die de machine geeft aan de koffie. U moet alleen de koffie proeven en niet de machine zelf, zoals dat vaak genoeg gebeurd bij de koffiemachines die regulier aan te schaffen zijn in de winkelstraat.


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het aanschaffen van een koffiemachine zijn eindeloos. Wij hebben een ruim assortiment beschikbaar voor elke gelegenheid en plek. Of u nu een chique exemplaar wilt aanschaffen voor in de directiekamer of een wat eenvoudiger, maar toch mooi vormgegeven machine voor de personeelskamer; alle opties zijn beschikbaar. Ook hebben wij de keuze uit volautomatische koffiemachine of bijvoorbeeld een pistonmachine. Dit zijn koffiemachines die half handmatig en half automatisch werken. Hiermee kunt u zelf de sterkte en smaak van de koffie bepalen. Deze koffiemachine maakt van u een echte barista. En welke onderneming kan tegenwoordig zeggen dat ze zo iemand in huis hebben of dat ze bij de klanten bekend staan als dat ene bedrijf met de lekkerste koffie van het hele land. Voor een kantoor koffiemachine bent u hier aan het juiste adres. Ook kunt u gebruik maken van de optie koffiemachine leasen. Wij zorgen er dan voor dat er een professionele koffiemachine bij uw organisatie staat met de daarbij behorende garantie en servicebeurten en u zorgt voor een maandelijkse betaling totdat de koffiemachine in zijn geheel is afbetaald. Makkelijker kan bijna niet!


contact opnemen

Koffiemachine zakelijk

Contact en mogelijkheden

Wanneer u enthousiast bent geworden en graag de mogelijkheden wil bespreken om een koffiemachine aan te schaffen of te leasen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen de tijd nemen om u van een passend advies te voorzien en de mogelijkheden te bespreken.


SHOP NU