Koffiebonen groothandel

Als het gaat om koffie en alles wat daar mee te maken heeft kunt u het best maar meteen bij ons van dé koffiebonen groothandel aankloppen. Wij hebben het antwoord op al uw groothandel vraagstukken. Daarbij kunnen we u zeer breed van dienst zijn; van de inkoop van ruwe koffiebonen tot gebrande koffiebonen en van de zakelijke koffiemachine of koffieautomaat in uw zaak tot het opzetten van een private label. Behalve de beste producten kunnen we u ook steeds gegarandeerd het beste advies geven.

De koffiebonen groothandel levert u maatwerk op het gebied van koffiebonen

Door onze ervaring kunnen wij echt iedereen van dienst zijn. Zo zeer zelfs, dat we ook maatwerk kunnen bieden. Heeft u bepaalde wensen als het om koffie gaat? Maak ze kenbaar en wij gaan er voor u mee aan de slag. Zeker ook voor starters in de koffiebranche is het verstandig om te kiezen voor onze dienstverlening. Voor deze groep mensen hebben we aantrekkelijke inkoopvoorwaarden en ons advies is simpelweg onbetaalbaar.

Waarom kies je voor ons?

Snelle service

Zelfde dag of binnen 48 uur je storing opgelost.

Smaak Garantie

Met een aanbod van ruim 50 koffie soorten kunnen we de optimale smaak voor je bereiken.

Korte lijnen

Snel contact met iemand die je situatie kent.

5 sterren hotel kwaliteit

De beste kwaliteit voor op kantoor, store of showroom.

Stuur een terugbelverzoek

Wij raden u zeker biologische en Fairtrade koffie aan

We omschrijven onszelf vaak als oprecht en gedreven. Bij ons staan mens en milieu echt voorop. We willen mensen vooruit helpen met de perfecte koffie. We zijn groot voorstander van biologische koffie en raden u zeker ook Fairtrade koffie aan. Kiest u voor Fairtrade koffie dan weet u zeker dat de mensen die hard werken om ons de beste koffiebonen aan te kunnen bieden, een eerlijk salaris krijgen. Dat is ook wat ze verdienen. Nu heeft u een beter beeld van de koffiebonen groothandel, want dat is in essentie wel wat we zijn. Als koffiebonen groothandel kunnen wij u de ruwe koffiebonen bieden, maar ook voor gebrande koffiebonen klopt u nooit tevergeefs bij ons aan.

Voor de beste kwaliteit en het beste advies

Steeds meer ondernemers halen ruwe koffiebonen bij de koffiebonen groothandel om ze vervolgens zelf in de zaak te branden. Het levert, zo bracht onderzoek aan het licht, een grotere klanttevredenheid op. U kiest door zaken te doen met ons van dé koffiebonen groothandel in ieder geval altijd voor kwaliteit. We beschikken daarnaast over een enorme dosis ervaring. Die combinatie maakt van ons een bijzondere koffiebonen groothandel.


Stel zelf uw eigen koffie samen

Zo kunnen we u ook alles vertellen over het voeren van een private label, uiteraard met behulp van de koffiebonen van ons als koffiebonen groothandel. U krijgt dan een eigen merk koffie en dat is toch wel heel erg leuk. U kunt dan uw eigen koffie samenstellen en die onder uw eigen merk aan de klant aanbieden en verkopen. Is het niet bijzonder? Kortom; u klopt voor zowel de beste producten als voor het beste advies altijd bij ons aan. Wij kunnen u namelijk altijd verder helpen als het om koffie gaat.

Neem contact op of vraag een offerte aan via het formulier!