Bent u op zoek naar de lekkerste koffie voor bij u thuis of op kantoor? Ayrton Coffee levert koffiebonen aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij werken niet met een standaard koffiebonen abonnement, maar kunnen u wel structureel koffiebonen leveren. U zit bij ons namelijk niet vast aan een contract, maar profiteert wel van de voordelen van een abonnement. Wij leveren koffie per kilo of per doos van 8 kilo. Binnen 24 uur wordt de koffie geleverd. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zonder koffie komt te zitten!

Onze koffies


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Geen contract voor uw koffiebonen abonnement

Bij ons tekent u geen contract voor een koffiebonen abonnement. Echter, kunnen we u wel snel grote hoeveelheden koffie leveren. Bovendien kunnen we u na 3 bestellingen een ledenkorting van 5% bieden. Bij zakelijke volumes kunnen we u zelfs hoge structurele kortingen geven. Zo profiteert u van alle voordelen van een koffie abonnement, zonder dat u daadwerkelijk aan een contract vastzit.


Bekijk de opties

Koffiebonen abonnement

Waarom kiezen voor onze koffie?

Kiest u voor ons alternatief voor het traditionele koffiebonen abonnement? Dan bent u verzekerd van koffie van hoge kwaliteit. Als ondernemer is onze koffie een goede investering. De waardering van uw werknemers stijgt als u hen een goede kop koffie kunt aanbieden. Thuiswerken? Wanneer u onze koffie op kantoor heeft, zullen steeds meer werknemers overwegen om toch naar kantoor te komen.

Bent u zelf pas verhuisd of werkt u thuis?

Dan kunt u er ook voor kiezen om koffie als particulier te bestellen. Bij Ayrton Coffee leveren we namelijk koffie aan zowel particulieren als zakelijke klanten, en dat zonder contract!

https://www.youtube.com/watch?v=_JNPvAUKnuY

Perfect voor ondernemers, werknemers en het milieu

Wij bieden u een perfect alternatief voor een koffiebonen abonnement met contract. Middels onze perfecte koffie helpen we ondernemers, werknemers en ook het milieu. Al onze koffiebonen worden namelijk milieuvriendelijk verpakt. Benieuwd naar onze perfecte koffie? Dan raden we u aan om gewoon eens te bestellen! Voor ons koffiebonen abonnement hoeft u geen contract te tekenen. U zit dus nergens aan vast. Bij Ayrton Coffee geloven we dat de kwaliteit van onze koffie u overhaalt om een volgende bestelling te plaatsen

Koffiebonen abonnement

Heeft u vragen over het koffiebonen abonnement?

Heeft u vragen over het koffiebonen abonnement dat wij u kunnen bieden? Dan raden we u aan om snel contact op te nemen. Wij vertellen u graag meer over het abonnement dat we u kunnen bieden. Ook voor vragen over onze koffie of dienstverlening kunt u altijd contact met ons opnemen.


contact opnemen