Koffieautomaat leasen

Het drinken van een heerlijke kop koffie is iets wat over de hele wereld wordt gedaan. Op het werk, thuis of op het terras. Miljoenen mensen drinken hun dagelijkse kopje espresso, cappuccino of een simpele zwarte koffie. Vroeger werd de koffie nog met de hand gemaakt, maar tegenwoordig zijn er geweldige koffieautomaten die dat ouderwetse handwerk van u ondernemen. U kunt bij vele winkels een doorsnee koffiemachine kopen waarmee u middels pads of cups een kop koffie kunt zetten. Echter zijn er ook koffiemachines beschikbaar die door middel van bonen een heerlijke kop koffie kunnen zetten. Deze koffiemachines zijn over het algemeen wel duurder dan de reguliere apparaten die u in de winkel kunt aanschaffen, en daarom kunt u bij ons een koffiemachine leasen. Dat houdt in dat u maandelijks een bedrag betaalt, tot uw koffiemachine volledig is betaald. Wij zorgen er in deze tussenperiode voor dat het u aan niets ontbreekt. Zo kunt u ons te allen tijde contacten wanneer u problemen ondervindt met de koffiemachine. Verder zorgen wij jaarlijks voor een grondige servicebeurt van uw koffiemachine.


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Verschillende modellen

U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen koffiemachines. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een pistonmachine. Dit is een machine die halfautomatisch werkt en waarbij u dus zelf nog de controle behoudt over de smaak en sterkte van de koffie die u graag wilt zetten. Het voordeel hiervan is dat u niet geheel afhankelijk bent van een volautomatische koffiemachine waarin er weinig tot geen variatie mogelijk is. Wanneer u kiest voor een pistonmachine wordt uw koffie gezet door middel van koffiebonen. Er zijn verschillende soorten en smaken koffiebonen die u bij ons kunt aanschaffen om te kunnen gebruiken in uw koffiemachine. Naast de pistonmachines zijn er nog vele andere koffiemachines waar u uit kunt kiezen. Het assortiment bestaat verder uit instantmachines en espressomachines. Met een keuze voor het leasen van deze machines haalt u een stukje Italiƫ in huis en verrast u uw gasten met een kop koffie die zij alleen in de betere horeca of in de erkende koffielanden kunnen krijgen.


contact opnemen

Koffieautomaat leasen

Contact en mogelijkheden

Wanneer u de keuze heeft gemaakt of graag nog wat meer informatie wenst over het leasen van een koffiemachine dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Deze mogelijkheden zij niet alleen voor u als particulier beschikbaar, maar ook een koffiemachine zakelijk leasen of een prachtige kantoor koffiemachine behoren tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.


SHOP NU