Koffie groothandel

We kunnen ons eigenlijk wel heel goed voorstellen dat u graag zaken met ons doet. Wij zijn namelijk een koffie groothandel die niet alleen staat voor het leveren van de beste koffiebonen, maar u door onze ervaring ook altijd het beste advies kan geven. Het heeft alles te maken met de ervaring die we in de koffiewereld hebben opgebouwd. Koffie kent voor dé koffie groothandel namelijk geen geheimen meer.

Zeker starters doen er verstandig aan om juist voor ons te kiezen

Natuurlijk koopt u in de koffie groothandel alleen de beste koffiebonen. Toch zijn we vooral een plaats waar u terecht kunt voor alle groothandel vraagstukken. U koopt bij ons zowel ruwe als gebrande koffiebonen, zoals we u ook van dienst kunnen zijn als u als horecaondernemer of retailer een private label op wilt starten. Zeker starters in de koffiebranche zetten we graag op het juiste spoor. Zij hebben zeker baat bij ons deskundige advies en bovendien hanteren we gunstige inkoopvoorwaarden voor deze bedrijven. Redenen genoeg dus om voor ons van de koffie groothandel te kiezen.


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

We zijn een oprechte en gedreven groothandel in koffie

Als koffie groothandel kunnen we aan zo goed als iedere wens voldoen. We kunnen u maatwerk bieden. Daarnaast raden we u zeker de biologische koffiebonen van harte aan, zoals we ook groot voorstander zijn van Fairtrade koffie. De mensen die heel hard werken om ons van perfecte koffiebonen te voorzien, ontvangen er in het geval van Fairtrade koffie een eerlijk salaris voor. En dat verdienen ze ook. Wij omschrijven ons als een koffie groothandel die oprecht en gedreven is. Een groothandel die bovendien waarde hecht aan mens en milieu.


contact opnemen

Koffie groothandel

Kiest u voor de ruwe of de gebrande koffiebonen van de koffiebonen groothandel?

U hebt bij ons volop keuze als het om koffiebonen gaat. De tendens is dat meer afnemers kiezen voor de ruwe koffiebonen om die vervolgens in de eigen zaak te branden. Dit is iets wat door de klant bijzonder gewaardeerd wordt. Het klanttevredenheidscijfer stijgt er in elk geval door. We zijn er als veelzijdige koffie groothandel ook voor u als u plannen hebt om een private label op te zetten. U stelt dan uw eigen koffie samen en schenkt die onder uw eigen merk.

 
Combinatie van de beste producten en deskundig advies

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over koffie en koopt bij ons steeds producten van de beste kwaliteit. Ons advies is door onze ervaring onbetaalbaar. Die combinatie maakt van ons een koffie groothandel om rekening mee te houden en vooral om zaken mee te doen.


SHOP NU