Sluit u graag een koffie abonnement af, maar zit u liever niet vast aan een contract? Wij kunnen u een koffie abonnement aanbieden waarbij u van alle voordelen profiteert, maar niet aan het grote nadeel. Bij ons hoeft u namelijk geen contract te tekenen en kunt u op ieder moment opzeggen. Wij bieden een koffie abonnement aan voor zowel ondernemers als particulieren. Werkt u vanuit huis en wilt u ook hier de lekkerste koffie kunnen drinken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of bent u ondernemer en wilt u juist dat personeel meer vanuit kantoor komt werken? Dan vormt onze koffie een uitstekende motivatiefactor! Wij maken zowel ondernemers als werknemers gelukkig met heerlijke koffie.

Onze koffies


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Over ons koffie abonnement

Wij kunnen zowel grote als kleine hoeveelheden koffie leveren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de koffie per kilo te bestellen. Daarnaast kan de koffie ook per doos van 8 kilo geleverd worden. Zo bieden we een geschikt abonnement aan voor iedere particulier en elke organisatie. Op de eerste bestelling die u bij ons plaatst krijgt u 15% korting. Na 3 bestellingen krijgt u een ledenkorting van 5%. Bij zakelijke volumes kunnen we u ook hoge structurele kortingen bieden.

Natuurlijk doen we niets liever dan mensen blij maken met ons koffie abonnement. Daarnaast geven we bij Ayrton Coffee ook veel om het milieu. Om die reden wordt onze koffie altijd milieuvriendelijk verpakt.


Bekijk de webshop

Koffie abonnement

Oprecht en gedreven

Wij doen er alles aan om u de beste koffie te bieden. Tegelijkertijd vinden we het zeer belangrijk om op een eerlijke manier te handelen. Zo tekent u bij ons geen contract waar u een lange tijd aan vastzit. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze koffie voldoende is om ervoor te zorgen dat u onze koffie blijft afnemen. Bent u toch niet helemaal tevreden of wilt u kosten besparen? Dan kunt u het koffiebonen abonnement op ieder moment opzeggen. Wij bieden u dan ook een uitstekend alternatief voor een koffie abonnement met contract. De kwaliteit van onze koffie ligt bovendien erg hoog, en dat laten we u maar al te graag zien.

https://www.youtube.com/watch?v=_JNPvAUKnuY

Heeft u vragen over ons koffie abonnement?

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over ons koffie abonnement? Of bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffie? Neemt u dan gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over de koffie en de dienstverlening die wij u kunnen bieden.


contact opnemen