Kantoor Koffiemachine

Het hebben van een goede professionele koffiemachine op kantoor is voor elke organisatie een must. Koffie is namelijk een van de dranken die in Nederland het meeste wordt gedronken. Ook uw medewerkers en klanten op kantoor vinden koffie een belangrijk aspect dat hoort bij een dag op kantoor. Het is zelfs zo belangrijk dat ruim 60% van de werkende Nederlander een goede kop koffie op het werk belangrijker vindt dan een lunch of een bedrijfsuitje. Met een professionele kantoor koffiemachine heeft u op deze manier als organisatie alvast een streepje voor bij uw medewerkers en klanten. Wij van Ayrton coffee hebben een ruim assortiment aan professionele koffiemachines die passen bij uw organisatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu om een enkel exemplaar, of om tientallen machines gaat.


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Voordelen

Er zijn vele voordelen van een professionele koffiemachine hebben op kantoor. U laat daarmee zien dat u uw medewerkers en klanten serieus benadert en begrijpt hoe belangrijk het is dat de randvoorwaarden optimaal zijn. Het starten van de dag met een heerlijke kwaliteitskoffie uit een professionele koffiemachine zal uw medewerker of klant veel meer waarderen dan een slappe bak dia na het opdrinken van ongeveer de helft alweer wordt weggespoeld door de gootsteen. Daar wordt uw medewerker niet vrolijker van. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat een goede kop koffie de productiviteit van uw medewerkers verhoogt. Door een goed gevoel over te houden aan een goede kop koffie, heeft uw medewerker weer de power om door te gaan met de werkzaamheden waar hij voor in dienst is. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw klanten zullen meer waardering hebben voor een kop koffie uit een professionele koffiemachine. Zo gaat u met een voorsprong die ene belangrijke bespreking in. Als u overtuigt bent van het nut van een kantoor koffiemachine dan kunt u bij ons terecht in het assortiment van koffiemachine zakelijk. U kunt er zelfs kiezen voor de optie koffiemachine leasen. U betaalt dan maandelijks een bedrag, net zolang tot de koffiemachine is afbetaald. Daarna kunt u kiezen voor een gloednieuw exemplaar en bent u altijd verzekert van een koffiemachine van topkwaliteit. Wij zorgen verder voor een eerlijke garantie en een jaarlijkse servicebeurt.


contact opnemen

Kantoor koffiemachine

Contact en mogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in een kantoor koffiemachine dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Van directe aanschaf tot lease en van een enkel exemplaar tot een bus vol met koffiemachines voor uw hele organisatie op verschillende locaties in geheel Nederland.


SHOP NU