Groothandel koffie

U zoekt een groothandel in koffie die u van zowel de beste producten kan voorzien en daarnaast bekend staat om zeer deskundig advies? Dan is het goed om zaken met ons te doen. Door onze jarenlange ervaring heeft koffie eigenlijk geen geheimen meer voor ons. U kunt bij ons terecht voor alle groothandel vraagstukken en wij hebben de beste ruwe en gebrande koffiebonen voor u. U wilt maatwerk of een private label? Ook dan zijn wij als groothandel in koffie uw gedroomde partner.

 
We delen graag onze enorme kennis van koffie en alles wat daar mee te maken heeft

Wij zijn een groothandel in koffie die graag kennis deelt over alles wat met koffie te maken heeft. Zeker voor starters in de koffiebranche is dat een voordeel, zoals we deze groep toch al tegemoet komen door het aanbieden van aantrekkelijke inkoopvoorwaarden. We zullen ook deze groep, maar eigenlijk iedereen, vertellen over onze voorliefde voor biologische en Fairtrade koffie. We hechten er waarde aan dat de mensen die ons steeds maar weer de beste koffiebonen leveren daar een eerlijke beloning voor krijgen. We noemen onszelf een groothandel in koffie die oprecht en zeer gedreven te werk gaat. Mens en milieu spelen echter altijd de hoofdrol in onze opvattingen.


BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Wij zijn een groothandel in koffie die iedereen van dienst kan en wil zijn

We zijn een groothandel in koffie die er is voor de horeca en die u kan helpen bij private labels. We zijn er bovendien ook voor winkels en ook webwinkels. Iedereen kan bij ons terecht. We durven best te stellen dat we de groothandel in koffie zijn die u de beste koffiebonen kan bieden en dat in zowel de ruwe als de gebrande uitvoering. Overigens kiezen meer en meer horecaondernemers ervoor om de ruwe koffieboon af te nemen. Ze branden vervolgens de koffiebonen live in de zaak. Op het gebied van klanttevredenheid scoort dit enorm. Bovendien lijken mensen zo meer te genieten van hun kopje koffie en nemen ze er vaak nog één. En dat is precies wat u als ondernemer wenst natuurlijk.


contact opnemen

Groothandel koffie

Ondersteuning bij het opzetten van een private label

We bieden u ook graag ondersteuning bij het opzetten van een private label. Dat wil zeggen dat u uw eigen koffie samenstelt en onder uw eigen merk schenkt. En wees eerlijk, wat is nu mooier dan het serveren van uw eigen koffie? Niets toch? Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij en onze koffie u kunnen bieden. 


SHOP NU